Welkom bij BliXem Travel
31 unieke travel sites online
Blixem Travel

BliXem Travel

Medio 2005 heeft BliXem Media www.vakantieshop.nl gelanceerd. Vakantieshop is een horizontaal platform waarmee de consument veel informatie kan vinden en een vakantie kan zoeken en voorbereiden.

Met zeer veel content over vrijwel elk land ter wereld, weersinformatie en kaarten is Vakantieshop een perfecte site om de juiste vakantiebestemming te vinden.

Vakantieshop.nl

Gedurende enkele jaren heeft BliXem als whitelabel onder eigen naam reizen aangeboden en producten van een beperkt aantal geselecteerde partners verkocht via www.vakantieshop.nl. Veel travel gerelateerde domeinnamen komen uit op Vakantieshop.nl.

Zelfstandige travelsites

Sinds begin 2009 heeft BliXem Travel een aantal van deze domeinnamen als zelfstandige sites gelanceerd. Op deze sites en op Vakantieshop is het aanbod van een groot aantal partijen te vinden en direct boekbaar bij die externe partijen. Naast veel informatie is er een compleet overzicht van reizen, last minutes, stedentrips, autovakanties en aanbieders van hotels, vliegtickets, vakantiehuizen en autoverhuurders. Met 10 interne en 12 externe medewerkers geeft BliXem Travel invulling aan deze initiatieven.