Het weer

in de Azoren

Over ons

BliXem Travel is onderdeel van BliXem Internet. BliXem Internet is een jong en innovatief bedrijf dat gevestigd is in Nijmegen. Maandelijks bereiken wij met de sites van BliXem Media ruim 5.8 miljoen unieke Nederlanders.

Medio 2005 heeft BliXem Media www.vakantieshop.nl gelanceerd. Vakantieshop is een horizontaal platform waarmee de consument veel informatie kan vinden over verschillende vakantiebestemmingen.

Met zeer veel content over tientallen landen overal ter wereld, met hotel- en weersinformatie en kaarten is Vakantieshop een perfecte site om je voor te bereiden op je vakantie.

Zelfstandige travelwebsites

Sinds begin 2009 heeft BliXem Travel een aantal van zijn domeinnamen als zelfstandige sites gelanceerd. Op deze sites vind je veel extra informatie over een specifiek vakantieland- of stad. Naast deze informatie wordt er ook een compleet overzicht van de verschillende soorten reizen (last minutes, stedentrips, autovakanties) gegeven, en wordt de bezoeker geholpen met het uitzoeken van een hotel of andere accommodatie.

Neem contact op!

Meer weten over BliXem Travel en de advertentiemogelijkheden? Neem contact op!

Not readable? Change text. captcha txt